En deux cerneaux couverte dune cale verte. Grčki orah persiski orah obični i engleski orah.


Situacija Voce U Engleskom Jeziku

Mislim da mu se nije dopalo igranje sa njegovim kokosovim orasima.

Orah engleski prevod. Noix de coco de cajou. I don t think he liked the way you play with his coconuts. Prijevodi fraza ORAH KOJI s hrvatskog na engleski i primjeri upotrebe riječi ORAH KOJI.

Fruit du noyer ayant une coque dure et ligneuse divis. Orah je počeo da se prvo gaji u Kini da bi se potom putem svile proširio do oblasti oko Sredozemnog mora. U rečenici s njihovim prijevodima.

Severne širine u zapadnoj Evropi. Sudski tumač za engleski jezik prevod i overa Tatjana Popovic. Cherry tomatovrsta sitnog paradajza veličine trešnje.

GLOSAR Index biljaka na srpskom- engleskom. Бесплатна Google услуга одмах преводи речи фразе и веб-странице са енглеског на преко 100 других језика и обратно. ANIS - Pimpinella anisum - Anise.

Prema Gheni 1964 i Stančeviću i Bugarčiću 1975 u Englesku je prenet tek 1562. Almond milk Bademovo mleko. Acorn squash Vrsta tikve.

Prijevodi fraza INDIJSKI ORAH s hrvatskog na engleski i primjeri upotrebe riječi INDIJSKI ORAH. Ovo je samo za pocetak bice danas jos jedan gameplayAko vam se svideo kliplikesubscribe mnogo mi znaci. A hard nut to crack.

Od velikog broja oraha ova vrsta je najznačajniji za poljoprivredu. Juglans regia u raznim delovima sveta se naziva prema zemlji odakle je donet pa tako imamo nazive. Quivalente dun produit quelconque.

All-purpose flour Belo pšenično brašno za opštu upotrebu. Orah muški rod botanika Juglans regia Koštunjav plod vodi poreklo iz Azije iz koje je davno prenet u Evropu. Pošto je skriven u ljusci u mnogim narodima simboliše mudrost i predstavlja simbol plodnosti i sreće zbog čega su stari Grci i Rimljani mladence zasipali orasima.

Pogledajte primjere prevoda orah-kokosov u rečenicama slušajte izgovor i učite gramatiku. Aged Zreo star npr. Kod Srba orah ima snažnu simboliku dovodi se u vezu sa kultom predaka.

Orah je drvo koje je tipično za naše prostore. ALPSKA RUŽA - Rhododendron ferrugineum - Alpine Rose. Zato se obavezno koristi kao simbol u ispraćanju stare i dočekivanju nove godine odnosno novog sunčevog ciklusa i rađanja.

Je i alergičan je na indijski orah. Kokosov orah prijevodi kokosov orah Dodati. Check Orah translations into English.

Hard row to hoe. Almond paste Smesa slična marcipanu. Areal gajenja domaćeg oraha Juglans regia L prostire se približno do 52.

Severne geografske širine u istočnoj i 56. ALOE VERA - Aloe vera - Aloe vera. Godine a odatle u Severnu Ameriku pa je tamo poznat pod imenom engleski orah.

Une noix de beurre. Look through examples of Orah translation in sentences listen to pronunciation and learn grammar. Pogledajte primjere prevoda orah u rečenicama slušajte izgovor i učite gramatiku.

Aluminum foil Aluminijumska folija. Celery stickceler stabljika Cheddarvrsta žutog tvrdog sira čedar. U rečenici s njihovim prijevodima.

U severnoj i centralnoj Evropi je više zastupljen lešnik orah je mnogo kasnije kultivisan. Cayenne peppervrsta aleve paprike ljuta. Fruit ŕ coquille dure dautres arbres.

ANELIKA - Angelica silvestris - Angelica. Kokosov orah u engleski bosanski - engleski rečnik. I evo ti još jedan orah koji ne možeš odbiti.

Pokažite algoritamski generirane prijevode.


Situacija Voce U Engleskom Jeziku